~Tabung Semalu SK~

Tuesday, October 6, 2009

~Exam PTK~

Salam alll....
sihat ker korg?

nih aku nak story ttg exam PTK smlm....
gila weyhhh....
utk skim aku 2 org jer amik...
aper ke hal nya....
mana yg lain..
dorg tak amik PTK ker wey?
atau aku yg exited nak amik PTK?

huhuhuhuhuh
minah sorg agi tuh dr MPPJ ker MPAJ tah...
dia pandang aku...
aku pandang dia....
bleh mcm tuh?

dewan serbaguna INTAN Bukit Kiara tuh mmg la penuh...tp penuh dgn manusia yg amik skim lain...
pereka la..
penari budaya la..
penerbit rancangan la..
juruteknik la...
kami 2 ketul jer dari skim LS ( Library Science )
exam start kul 4..abis 4.40 ptg...

yg bestnya...kami 2 org kul 4.20 dah submit jwpn n dgn slamber angkat kaki kuar dr dewan peperiksaan...
semua org pandang2...
dah la kami dok depan skali...
tsengih2 n tkulat2 la aku mengatur langkah smpai ke blkg..
heheheheh

hopefully aku pass la exam ni...
korg2 pun doakan aku k...
aku da buat yg tbaik yg aku mampu..
slebihnya tawakkal jer la...

tata

No comments: