~Tabung Semalu SK~

Saturday, August 29, 2009

~Hujung minggu di Bukit Jalil~

Salam allllssss.....
huhuhhuhu...
suka aku dpt hpdet blog....

sblm nih tak pnh kan aku hapdet blog masa ujung minggu...
yer laa mana aku nk gagau broadband kan...takkan aku nak g opis smata2 nak hapdet blog kan...
tak kuasa mak nyah....

aku online nih dr umah kakak aku...
tetiba jer ader wifi kt sini kan...
tu yg aku tiba2 teruja...
dr ptg td aku dok berebut broadband dgn kakak aku...
yerla.....
nam pun broadband dia....
sah la aku nih kena ngalah kan...
hurm...

bbuka td kakak aku buat laksa...
alhamdulillah.....
best arrrr....
bkumpul ramai2 nih...
teringat mak kat kg....
miz u mak!

oklah...
tak der apa yg special pun....
saja nak hapdet sbb teruja ader wifi...
ekekekekekekek

selamat bsahur...

tata

1 comment:

noBody said...

waahhh mkn laksa..spesel tu..sedaaaap hehe org sahur mkn nasi..berbuka mkn nasi huhu br leh kata xde spesel..