~Tabung Semalu SK~

Monday, August 17, 2009

~Inalillah....~









Salam alllssss....
tentu korg ttanya2 kan...
saper yg mati kan....
huhuhuhhuhu

1st ly....
Al Fatihah untuk ustaz Asri Rabbani....
aku adore sgt dis guy....
alunan suaranya mendamaikan kalbu...
Tp Allah lbih sygkan dia....

Yg inalillah aku nih utk keta aku la....
burung kenari aku tuh mampos ngko....
bateri kong agaknya....
aku pun da lupa bila hubby last tuka bateri keta...
yg pastinya...
masa tuh aku masih bcinta dgn hubby...
so tntu la dah sah lama bateri tuh....

nasib baik la masa kejadian aku dgn BFF aku....
nak d jadikan cerita....
semalam (ahad la ngok) kakak aku buat mkn2 sblm puasa n bday anak dia yg no 3....
so aku pegi la dgn Iza BFF aku neh....
dengan redah ujan lebatnya....

kul 5 lbih camtu aku gerak balik...
tup2 kakak aku yg no 2 plak nak tumpang..
soh turunkan dia kat Pekeliling..
dia nak amik bas balik Temerloh...
( yer kwn2...kakak aku adalah single n bkerja di LHDN Temerloh yer makcik2 )
lepas jer drop dia.....

kami pusing2 taman tasik TTwangsa..
punya la ramai org..
niat d hati nak mkn ice cream...
jenguk punya jenguk..
cari punya cari..
tak der plak abg jual eskrem nih...
geram btul....

so kami pun balik dgn hampa....
aku bgtau Iza....trasa nak mkn Slurpee yg 7/11 tuh.....
then dia suggest g kat blkg Petronas keramat....
kat situ ada 7/11 katanya....
dah dapat apa yg d hajat...
kami pun nak gerak la balik sbb dah nak gelap..
dah maghrib kooooo.....

skali start tak idup...
2 kali start tak idup....
berkali2 start tak idup2 gak....
Inalillah..... keta aku da mampos..bateri da kong agaknya...
nasib baik aku dgn Iza...
kalau sorg.....mau aku melalak...
da la gelap2 kwsn tuh...
hubby dah la jauh..
saper nak tolong aku nokssss?

pung pang2 pung pang...
pk punya pk...
kol sana kol sini...
ader la penyelamat dtg tolong....
nasib baik kwn Iza ader dtg bwk jumper dia....

keter aku pun leh la gerak balik umah....
n pagi isnin nih..
aku masuk opis dlm kul 10.30am...
nak settlekan hal tuka bateri punya psal...
wokshop pun kemain lambat bukak...
panas...panas....

dugaan betul idup sorg2 nih...
hishhhh


p/s:hati mau kental...tp kdg2 menangis gak .....
hhuuhuhuhuhu

No comments: