~Tabung Semalu SK~

Monday, August 3, 2009

~Kembali bersiaran~

Salam all....
ader ker yg windu aku?
huhuhuhu
yer la kan...
sejak jumaat tak der hapdet kan...
aper nak buat....
kesakitan kemelandaan....korg paham ker apa aku ckp nih?
hurm....jumaat lps aku terpaksa EL kerana "sakit perempuan" yang amat teruk...
susah nak cerita...so faham2 la sndri.....

aku belum boleh menjadi blogger tegar kerana aku tak der broadband....so tak dapat la aku hapdet story2 aku tiap2 ari...sabtu ahad dah tentu aku tak online..
menharapkan line opis nih jer la..
aku curi2 online n hapdet aper yg patut....
lagi 1, aku tak der dgcam yg leh amik gambo sana sini n load kat sini....
so kebanyakan post2 aku nampak hambar sbb tak d serikan dgn gambar2 sebagai penyokong cerita2 aku....aku just masukkan jer gambo2 yg sedia ader lam pc aku..
dan tak lain tak bukan...gambo aku n hubby aku....so..silalah korg muntah tgk muka kami tiap2 ari :D

sabtu dan ahad nih spt hujung2 minggu yg lepas2....hubby tak balik krn masih dikuarantinkan krn H1N1....
dan hujung minggu ini juga menyaksikan aku tlantar ker atas tilam sorg2 kat umah....
gerak sikit..
kejang kaki...
gerak sikit..
kejang pinggang...
hurm..
mcm tuh la..
asik telan ubat tahan sakit...
makanan sikit pun tak masuk ke perut aku...
nak bangun g bilik air pun merangkak tketar2 aku sorg2...
masa tu mulalah airmata bjurai2 keluar..
mulalah pk kenapa aku d uji mcm nih..
mulalah pk alangkah bagus kalau hubby ader...
tntu dia dukung aku ke bilik air..
tntu dia mandikan aku..
tntu dia jaga aku....

Ya Allah.....
cpt2 aku berishtigfar.....
aku buang jauh2 segala benda2 negatif yg bmain d kepala aku nih..
aku tau..
aku emosi sbb "sakit perempuan" aku nih...
aku meroyan sbb setan laknat datang hasut aku....
aku nak jd isteri yang baik....
hubby pergi kerja....
bkn pergi bfoya2.....
"Allah menguji aku sbb Dia syg aku"...

Alhamdulillah....
hari nih aku dah smakin ok....
wpun aku tpaksa tebalkan lipstik aku utk cover bibir aku yang pucat ni...
wpun aku tpaksa over sapu blusher utk buat muka aku nampak merah n bermaya...
aku tetap bangun dtg opis...
mengupdate blog aku....
mengubat rindu korg2 yg rindu aku (sila tampar aku laju2)
korg rindu ker?

Thanks pd smua yg jenguk blog aku nih..
makin bsemangat aku bila tgk hit aku makin btambah...
folower juga makin bertambah....
moga ada manfaat d sebalik ukhwah yg terjalin ini...

"Sahabat seperti bintang....tak selalu kelihatan...tapi sntiasa ada d sana"

*much cinta *

No comments: