~Tabung Semalu SK~

Friday, August 14, 2009

~Kesibukan Kemelandaan~

Salam alllsss.....
lambat plak aku hapdet pagik nih kan...
erm..
yer la..
on jer PC td trus aku siapkan doc2 kewangan aku yg mana tak settle sbb aku tak masuk opis ari tuh kan..
memandangkan quotation pun baru pembekal faks...
ada 5-6 nota pinta yg dah aku siapkan....

erm...
nih baru dapat online sekejap utk post hapdet utk ari nih..
bimbang juga kalau ader yg terjah blog haku..
tp masih cerita semalam...
basi....
masuk lagi esok....
cerita basi..
lama2...
tak der org dah nak terjah blog haku...
camno nak jd blogger tegar?
:D

Ari nih ader program bersama Menteri....
haku plak jd MC nyer....
yg haku penin...
tentatif program tah hapa2...
aku pun tataw mcmana nak wat skrip pengacaraan....
yg mana formal..
yg mana tak...
sbb ader MC...pastu ader DJ....
duet kah kami?

ish..
konpius makcik...
dan dgn tak semena2..
haku rasa mls jer nak buat Mc ing lagik...
byk yg aku mkn hati krn bidang pengacaraan nih....
kalau tak kerana minat aku yg mendalam..
da lama aku quit!

oklah kenkawan....
aku pun da start moody..
faham2 la ari jumaat kan...
esok dah sabtu..pastu ahad....
tak sbr nak tunggu isnin...
aku tak suka sabtu n ahad...
mencik!!!!! mencik!!!!

sbb sabtu n ahad nih pun mcm minggu2 yg sudah.
hubby tak balik n aku berhujung minggu sorg2 agi :(
(ada tangisan sayu di situ ya kwn2.... )
rasa mcm dah tak daya pujuk ati sndri n pura2 senyum dpn org..
korg apa tau....
da 2 bln aku tak jumpa hubby tau....
smlm genap 2 bln aku kawen.....
tp masih terasa spt BUJANG!
Bujang jer kwn2....bukan BUJANG SENANG!
aku nih BUJANG SUSAH!...SUSAH HATI....

korg close la sndirik

tata

P/s: Abang......balik lah.....ayg rindu.....

1 comment:

AmyNa said...

ermm...
nasib kita serupa..isteri pd pewira nie kena bnyak sabo la ye. kkdg bkn kehendak dorunk pun cam gitu..dorunk pun rindu dgn kita..tp apa leh buat..susah3x sedey :(