~Tabung Semalu SK~

Thursday, August 27, 2009

~Pecah pulak~

salam alllsss......
selamat pagi.....

Aduh......
Tayar keta pecah arr plak...
pecah=pancit yer adik2....
masa nih la ko nak pancit kan..
masa laki aku ada tak der la plak ko nak pancit....

Aduyai.....
Lepas tuka bateri...
kena tuka taya plak....
tah bila nak tuka keta plak kan....
hoih.....hebat sgt ko nak tuka keta....paja juta gaji ko bln2?
ekekekek

nasib baik la ader mber yg tlg anta g opis....
nak ngadu lbih2 kat hubby pun tak smpai ati...
dia nak exam la..
modul pengurusan la...
sukan berhalang la...
tah hapa2 lagi kan....

ayark..
kang balik ptg nih mcmana?
keta aku mcmana?
nak g tuka taya mcmana?kat mana?
anybody offer nak tolong aku weyh?
korg kesian la kat isteri ditinggalkan nih...
posa2...sorg2....
( ada nada merayu domba disitu yer adik2.. )

hoihhhhh......pecah taya....
kang pecah plak posa aku kan....
ekekekeke
ada hati......

tata

2 comments:

Ayu said...

siannya.. sorang2 posa.. taya keta pecah.. ala sian nya.. me penah bateri keta kong.. nk gi koje lak tu.. hubby plak xder.. kat kl masa tu.. mmg panik n rasa nk nangih pun ada kan..

SeMaLu SK said...

iyolah....
minggu lps bateri dah kong....
tkulat2 tataw nak buat aper..hubby tak der ...jumper tak der...nak pegi kejer camno?
minggu nih tayar plak pancit....
terkulat2 agi...
dah la time nak g keja...
sabo jer la....
kalau ikutkan ati..
nak meraung jer tepi jln tuh....
ekekekek