~Tabung Semalu SK~

Wednesday, August 19, 2009

~Tunggak + Tangguh~

Gambar sekadar hiasan

Salam allssss.....
selamat pagi smua..
sihat ker korg2?
aku mcm nih la..
ok jer....
rutin yg sama jer....



ader ker yg terjah blog aku n tgk tak der hapdet?
citer basi?
huhuhuhuhuh
sowe yer kwn2...
aku bz sikit....


aku smpat load pic jer bg entry2 aku yg lepas...
itupun setelah dpt pic dr org yg btanggungjawab snap smua pic tuh...
neway...thanks 2 Iza 4 da pic....



ari nih pun aku agak bz....
pepagik lagi da kena panggil ke Bahagian Pengurusan....
yg aku hangin....
aku nih kat blok C..
pengurusan @ KPWKM plak kat blok E...
nak ke sana kena lalu blok D...
masalahnya..
blok D nih bkn KPWKM....tapi JASA (Bah. Hal Ehwal Khas Kem. Penerangan)
slama nih dorg buka pintu kaca dorg tuh utk kami yg ada d blok C nih cross ke blok E..
tp sekrng nih dorg dah tutup pintu tuh...
pas masuk pun kitorg tak dpt....
jd...kena la kitorg menapak turun naik bukit ( kontur tanah di kawsan opis aku ada lah berbukit dan bergunung ganang yer kwn2... )...



itu yg buat aku hangennnnnn.......
dah la nak kena lalu kat dpn mamat2 JSJK (Jabatan siasatan jenayah komersial) tu plak....
dah merah2 muka kena siul2 nakal dorg..
mana tak nya....
ko bygkan aku tgh mendaki gunung...
entah brapa % bumper aku punya lentik aku pun tataw....
ekekekekek
kalah inul n mas idayu tuuuuuuuuuuu...
ekekekekekek



penat...penat.....
oklah korg.....
jap agi aku hapdet lagik entry2 yg ttunggak k..
aku br dapat picnya..
syok sket nak hapdet...



tata

2 comments:

MuMMy 2 Haqq said...

lenkali ngorat je balik depa..diam terus gamaknye. hehehe

SeMaLu SK said...

Haah kan mummy....
kang mar plak bsiul2 kat dorg....
ada yg tlopong plak kan...
(tak senonoh punya awek bsiul..)
ekekekekek