~Tabung Semalu SK~

Wednesday, September 9, 2009

~090909~



Salam alllsss…..
Hope korg2 smua sihat la yer…..
Sihat bagai di pam2 mcm aku…
Wpun puasa…..wpun dtinggalkan jauh oleh hubby tcinta..
Sikit pun tak susut aku nih ko tau….
Hehehehe

Ari nih 09hb September 2009…
Di pendekkan jd 090909..
Kata org…itu tarikh keramat ( aku dah lama dok area keramat tak bising pun )
Huhuhuhuhhu

Ada pula yg pilih tarikh nih sbg tarikh keramat..
Nak declare cinta la..
Nak propose la…
Nak btunang la..
Nak kawen la ( kawen bulan puasa kooooo )
Nak basalin la..
Nak itu la..
Nak ini la…
Ikut suka korang la…

Yg penting….
Hari ttp berlalu..
Puasa ttp puasa
Idup lom tentu idup..
Mati dah tentu mati…
Ish..
Aper aku merepek nih eh?
Ko lyn jer la eh…

Smlm ader kakak tuh tanya….
Kenapa entry aku smlm tak menggambarkan tajuknya….or…knp tajuk entry aku smlm tak menggambarkan isi kandungan cerita nya….
Then aku baca balik…..oihhhhh…..mmg tak der pertalian pun..
Aku pun tataw apa aku tulis n repekkan smlm…
Aku bantai letak entry n tulis ikut rasa ati aku jer….
Korg abaikan jer la tajuk entry tu eh….
Ko baca jer sesedap hati korg n bagi tajuk ikut suka suki korg….
Bleh mcm tuh?

Ok ar tuh….
Bila ader yg tego…maknanya ada org yg jenguk blog aku….
Ada org ikuti perkembangan aku yg sedia maklum kembang nih….
Hits aku makin btambah tanpa aku tau sapa orgnya…. ( hanya yg tinggal jejak jer yg aku leh greet balik )

Oklah korg……enjoy ur day…

tata
P/S: ini adalah entry smlm, aku tak smpt post sbb blackout!

No comments: