~Tabung Semalu SK~

Tuesday, September 29, 2009

~Honeymoon Tertunggak~































Oittttttttt…..
Aper korg sengih2?
Gelakkan aku la kan?
Kutuk aku la kan?
Aku tau la aku ketinggalan……
Dah masuk 4 bln kawen br dapat g animun…..
Tak mcm korg……kawen jer trus zasssssssssss g pangkor….g langkawi…g sejuk2….g geli2…..
Ekekekekeek

Gelak la gelak…..
Aku nak citer gak ttg animun ttunggak aku nih….
Seperti yg sdia maklum….
Sminggu lps kawen…hubby aku trus kena naik kursus….
So tak smpat nak animun mcm korg2….

Kebetulan raya nih hubby dpt cuti lama sikit…
So plan nak qada animun yg terlepas tuh….
Search…google….then aku ckp kat hubby….

“abg…g animun kat Cameron bley? Ayg da survey otel…..sejuk kat sana bang…ader rose…ader stoberi…ada ladang teh …..” ( ckp dgn intonasi yg sgt manja dan gesel2 sikit kat hubby ) **tiada unsur2 18sx di sini ya adik2…heheheheheheheh

“erm…ok gak….kita pun lom sempat animun kan…trus abg tpaksa tinggalkan ayg…..ayg booking la mana2 yg ayg suka….dah 1 jalan tuh….naik ikut simpang pulai..turun ikut tapah….pastu trus balik KL”

Ha……apa lagi…..trus aku zassssssss….buat call n booking la….
Kami stay kat Cool Point Hotel….btul2 tgh town Tanah Rata….
Sejuk yg hamaaaatttttttt……tp sedappppppppppppppp….ekekekekeek..** larikkksssss

Best rupanya animun nih eh..
Bkepit2….
Gurau2..
Cubit2….
Kiss2….
Peluk2…
Jiwang2….
Janji2….( janji kosong? Hampeh! )
Ishhhhhhhhh…kalau tau best mcm nih….tetiap ari la nak animun
Ekekekekek
layankan jer gambo tuan punya blog yg beso mcm tong dram tuh....heheheheheh
jgn muntah ijau tgk kegedikan aku dah la ek...ekekekeke
tata

1 comment:

Anonymous said...

lawak la...terhibur i baca...silent reader...