~Tabung Semalu SK~

Tuesday, September 15, 2009

~Ihya` Ramadhan~

Salam allsss.....
hope korg smua sihat...
sowe la sbb lately aku tak byk story...

bkn tak der story..
tp tak terstory sbb aku agak bz lately...
nih pun aku br abis meeting unit aku...

kang jap g nak attend Ihya` Ramadhan plak...
nak solat zohor n beraya bersama Menteri....
salam2 dgn Tok Jat la mintak ampun ...da masuk 4 tahun aku keja dgn dia... ( sempat keja ngan Yen Yen jap )

nampaknya ramai kat opis aku nih yg start cuti esok...
aku start cuti 19-27 tau....
28hb baru aku masuk opis....
kalau aku tak update blog dlm tarikh bcuti tuh..
korg faham2 jer la aku kat kg..
tak der broadband..tak der wifi...
( melainkan aku dpat curik2 online guna broadband kakak aku yg juga akan di curi :D )

memandangkan mood aku skrg pun mood ari raya..
so..entry pun mcm ala kadar jer...
tak der apa sgt nak tulis sbb otak aku tak dpt nak bfungsi dgn sempurna
ekekekeke

so..kpd korg2 yg dah start bcuti tuh..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN

elok2 drive balik kg tuh...
moga slmt dlm pjalanan..
ingatlah org yg tsayang....

tata

2 comments:

~Honey Fiza~ said...

Selamat ari raya kak mar..
Maaf zahir & batin..

SeMaLu SK said...

Selamat ari raya fiza....
maaf zahir batin juga :D