~Tabung Semalu SK~

Tuesday, September 8, 2009

~Kesefahaman & Keserasian~

Salam alll....
selamat berpuasa....
mcmana ujung minggu korg yg lepas?
bg sesaper yg cuti on monday tuh best la kan...
dpt bsenang lenang kat umah....

aku pun EL on monday @ Nuzul Quran...
tpaksa aku follow hubby siapkan kejer2 dia yg ttunggak di MINDEF....
so aku pun bsenang lenang dgn hubby ujung minggu nih....

tak sangka plak hubby nak balik..
sbb dia tak ckp pun nak balik..
patutnya dia balik 18hb nanti....
tetiba jer Jumaat lps dia text

" abg naik bas Lumut - KL kul 1 ptg...dlm kul 5 abg smpai Pudu "

aik....hubby bleh balik...
tataw la ati nih gembira atau apa....
yer la kan...
slama nih mmg dok tunggu dia balik..
nak puasa bsama..bbuka n sahur bsama...

tup2 dia ada depan mata...
trus jd malu2 n blushing pp ku :D

tak der aper yg best....
mungkin tak best bg korg..
tp best la bg aku sbb aku asik melekat jer dgn hubby..
huhhuhuhuh
terasa di manja2...
terasa di belai2....

ekekekekek....korg nak muntah ek?
batal puasa kalau muntah dgn sengaja tau
:D :D :D

oklah korg.
tak der entry khas pun sempena hubby balik nih...

tata

P/s: Sizuqha...thanks sbb slalu follow blog gwe...gwe syg lo...

No comments: