~Tabung Semalu SK~

Monday, September 28, 2009

~Seminggu selepas Raya~

Assalammualaikum…….
Masih dalam mood raya ker korg?
Sihat ker korg?
Ker ader yg demam lemang n ketupat?
Hehehhehe

Alhamdulillah…..
Aku n hubby sihat2 ajer..
Ari nih aku dah mula bekerja…
Hubby pun dah balik ke Lumut semalam…

Sedey wey…..
11 ari dok melekat mcm blangkas dgn hubby…
Tak pnh brenggang…
Tup2 smlm dia da balik Lumut….
Sunyi nya…..mula la entry nak jd jiwang kan… :D

Byk entry2 ttunggak yg aku lom post..
Bkn apa korg….
Aku bz layankan hubby aku nih…
Yer la kan….
Bkn slalu dia balik..
Harus la aku lyn dia 1st class punya tiap kali dia balik….
Ekekekekek

Lepas ni aku akan post entry secara plahan2 k…
Korg tunggu la hapdet dr aku…
Kot2 la korg nak tau apa xtvt aku sepanjang cuti raya nih kan..
Tanak tau pun no hal..
Takder aku kesah pun kan
:D

Kita masih dalam bulan syawal kan..
So aku nak ucap

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN


Lagi pd korg smua yg baru terjah blog aku…
Moga korg heppy2 sokmo…

tata

No comments: