~Tabung Semalu SK~

Friday, October 9, 2009

~Away 4 KIK~

Salam alllsss.....
thanks sbb korg jenguk aku.....
wpun aku tataw saper yg jenguk aku.. ( aku agak2 jer sapa yg masuk :D )
n kepada si langau beso yg tanpa segan silu masuk blog aku..... ( ko bleh blah!)
sowey tak byk hapdet lately....
aku bz hamat.....

nih pun aku masuk kejap sbb nak inform yg aku akan g kursus kat AFamosa Melaka mulai ptg nih smpai isnin dpn.... ( 9-12/10/2009)

so kalau tak der hapdet dr aku tu...pepaham jer la eh...
( cian noly windu kat aku kan :D )

kursus yg aku nak g nih bkn kursus suka2...tp kursus yg mbebankan minda n jiwa raga...
berat jer ati nak pegi...haih....knp la d takdirkan aku jd ktua kumpulan...kalau tak...leh aku excuse.....huhuhuhuhhu

oklah korg.....
selamat bhujung minggu k...
jaga diri....
buangkan hasad dengki..... ( pesanan khas utk si langau beso )

tata

10 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
SeMaLu SK said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
SeMaLu SK said...

org bpantang nih mmg mcm nih eh?
meroyan....amin.....

my hubby will take care of me..tak perlu laywer2 pun...org yg tak hormat suami jer yg pakai lawyer...tak patuh perinth suami...

SeMaLu SK said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
SeMaLu SK said...

komen2 kotor sebelum ini terpaksa di deletekan atas permintaan my beloved hubby...tak nak insulted my intelligent...
what u give u get back