~Tabung Semalu SK~

Monday, October 19, 2009

~Demam @ Weekend~

Ini pic 1st date aku dgn hubby ( program JOM TAK NAK! @ Kenarianz)
miss dis moment damn much!


Salam oollllsssssss.....
amboi...bkn main lg korg..pakai bj kilat2...blabuci bagai....
opssss.....masih mood deepavali rupanya...
ekekekekek.....

erm...ari nih dah 30 syawal kan....
dah abis la raya.....ker ader yg sambung skali dgn deepavali+ raya+deeparaya?
kejap jer masa berlalu kan....

hubby g kursus.....
puasa...
raya...
deepavali....
hen dah nak raya korban plak...
hurm....
hubby pun sedar tak sedar dah nak abis kursus....
alhamdulillah.....

weekend aku yg lepas adalah weekend paling tak besh!
aku demam wey.....
tah la sbb apa..
agaknya sbb kena tegur kot...
yer la ko..
stay smpai kul 11 12 mlm kat opis sesorg ko ingat bagus?
so..lelepak jer la kat umah..
hubby pun tak balik..

org lain syok2 p open house....
syok deepavali..
syok kuar tgk wayang..
syok g kenduri kawen ( sowe k.yati sbb tak dpt g kenduri kawen adik k.yati....bgtau dia mar wish SELAMAT PENGANTIN BARU k )
aku jer yg dok tgolek atas katil sowg2....
huhuhuhuh sadis kan...

demam2 pun aku smpat la buat sikit2 slide show aku utk KMK...tak dpt nak buat byk sbb keadaan diri yg "weng" dan lalok....
at least sumtink kan...dr tak ader lgsung...


alhamdulillah...thanks kpd "my sis" sbb kasik external harddisc + celcom broadband utk kemudahan aku d rumah....u help me a lots!

so story ujung minggu aku adalah demam...deman...dan demam lagi....

korg plak aper cer? jom kongsi dgn aku....


tata


P/s: Cepatlah November.....