~Tabung Semalu SK~

Thursday, October 15, 2009

~KeBIZIan Kemelandaan~

Salam alllssss.....
heheheheheh lamanya aku tak hapdet kan...
erm....maaf la korg2 eh...
aku bz sgt....

mcm2 nak pk..
KMK la....Kempen membaca la....
Puisi la....
bcampur2....

dah minggu lps aku g KMK...
Selasa baru masuk opis....
smlm plak (Rabu) g PNM smpai ptg...
ader ptandingan KMK pringkat PNM...
ari nih masuk opis....
dpt plak info yg KSU nak g rasmi program kempen membaca aku nanti...
hah...gelabah biawak aku....
ingat TKSU jer yg nak rasmikan....
so tak der la protokol sgt..
tp bila dah Tan Sri KSU yg nak p rasmi...
mcm2 benda la yg nak kena buat...smua kena well prepared....

yg KMK plak...
hardcopy kena anto 21hb nih....
lawan plak 28hb....
slaid tak siap...skrip pun tak prepare..
what do u expect????

GILA stress aku....

mungkin ader yg tak paham aper aku citer nih kan..
apa2pun aku nak mintak sowe kalau korg terjah blog aku tp takder hapdet..
aku mmg bz sgt2....
hati nak hapdet...
tp bila nak type jer...
trus mati idea...kejer plak dtg tak putus2....
so...tinggallah blog nih bsawang jer..

nanti aku da load pic dr cam aku hapdet blog secara pelan2 kayuh k...
korg bloghopping la blog org len dulu eh...
taking care....

tata

p/s: kenapa ko terasa diri ko lalang kalo ko bkn lalang? knp ko terasa diri ko anjing kalo ko bkn anjing? tlg pk kejap....

No comments: