~Tabung Semalu SK~

Thursday, October 15, 2009

~Pekerja Cemerlang~

yuhooooooo.....
anybody home...????
tentu la tak der saper nak view aku time2 cenggini kan..
masing2 cbuk ngan anak bini kan..
cbuk ngan laki....
dok memasak n mbasuh bagai...

tapi aku bleh plak hapdet blog kan....
aku kat opis lagik nih...
berat dah kepala aku dok buat slide prezentation nih...
so nak relese sat..
aku blog hopping la sesambil hapdet apa yg patut kan....

ko bygkan aku sorg2 kat tingkat 6 nih....
hoihhhhh....
dah la kol guard tak jawab2....
panas jer ati aku....

patut ker tak patut aku dpt anugerah cemerlang mcm nih?
ekekekekek
aku buat smua nih bkn sbb nama n nak tunjuk rajin..
tp ini smua tugas n amanah yg d berikan pd aku....
nama baik unit aku tletak d tgn aku..
wpun ada manusia2 lain kat unit aku....
tp aku pasti tanggungjawabnya lbih besar n berat d bahu aku...
kalau buat ikhlas krn Allah..
tentu sgalanya mudah dan lancarkan..
mudah2an Allah lindungi aku dr gangguan jin dan syaitan...( aku dah penah kena kacau beb! )

sambil buat kejer sambil pasang surah2 Quran....
bukak kuat2 sbb nak jauhkan prasaan takut n prasaan yg bkn2...
huhuhuhuhuhu
( ramai dah cop aku GILA KENTANG sbb brani dok kat sini smpai lwt mlm n kdg2 smpai lewat pagi )

  • 21hb kena submit hardcopy slide presentation
  • 27hb rehersal
  • 28hb pertandingan KMK peringkat kementerian
  • 3ohb rehersal Program Memasyarakatkan Budaya Membaca di Melaka
  • 31hb Hari sebenar Program

tak ker gila ko....
aku la presenter.....
aku la MC....
aku la...aku la...aku la....
masalahnya aku tak reti nak ckp tidak...

kerana KETIDAKRETIAN aku tuh....
mcm2 job dah tbeban kan bahu aku
AJK Biro Kebajikan
Penolong Setiausaha Agung KESKEB
Incharge Koir KPWKM lagik....
aihhhh
GIPANG (gila pangkat ) kah aku?
smua nih org yg calonkan..
mati2 aku menolak...
tapi aku tak berdaya....

hurm..
dah jd sesi luahan hati la plak kan..
huhuhuhu
oklah..
nak sambung wat slide...

tenang jer sorg2 kat opis nih....

tata

No comments: