~Tabung Semalu SK~

Monday, October 5, 2009

~Tenet mengong + entry tertunggak~

Salam allssss…..
Sihat ker korg….
Tgh buat aper tuh?
Thanks eh korg sbb slalu jenguk blog aku…. ( selalu ker? )
Yer la kan…korg jenguk blog aku…sama la mcm korg ziarah aku kan….
Sbb blog nih smua story ttg pjalanan idup aku….
Mmg korg tak jumpa aku…tak kol aku…tak sms aku…malah ada sesetengah tuh yg mmg tak kenal pun…hanya kenal di ruangan maya nih jer kan…
What eva pun…thanks sbb korg smua support aku utk trus berblogging….

Kita masih dlm bln syawal….so kalau syawal=raya!
Tapi aku dah tak der aura raya dah mcm memula dulu…
Ari tuh syok la raya sbb hubby ader….bkepit jer….
Bila hubby dah balik Lumut….
Mood raya pun padam….yg tinggal….HANTU RAYA jer! ( weyhhh…aku tak bela hantu k ekekekekekeke )

Hurm…smlm aku dpt surat…. (bukan surat cinta ya adik2…)
Surat panggilan peperikasaan…..
Aku nak exam PTK 6/10/2009 nih….
Haiiihhhh…..apa pun tak baca..ekceli tataw nak baca apa…..
Tawakkal jer la eh….bak kata nadia AF….REDAH JER!
So…kpd kwn2 sperjuangan…..(kalau korg follow blog aku la kan… ) korg amik PTK tak kali nih? Jumpa kat INTAN Bukit Kiara nanti k :D

Smlm jugak aku dpt surat….surat yg ke 2 ni plak surat arahan….
Aku kurang gemar sikit dgn surat nih….
Tp memandangkan akujanji aku dulu….
SAYA YANG MENURUT PERINTAH!
So…aku ikutkan jer la…..
7/10/2009 nih aku d arahkan menjadi MC (master of ceremony ) untuk Majlis Sambutan Hari Raya KPWKM….kali ni aku d gandingkan dgn En Saiful Azli ( Bro Ayie) pegawai syariah…
Aku sbnrnya da tak der ati nak mengacara….
Tp memandangkan ini suma arahan… ( trus kuar surat jer…bkn nak tanya aku dulu! )
Terpaksa lah kan….korg tntu maklum kenapa aku tawar ati dgn bidang pengacaraan nih kan…so…Lu PK la sndri…

Oklah korg….lately tenet n server kat opis aku mengalami kecelaruan mental…so kalau korg refresh then blog aku masih tak hapdet2 tuh..maaf bebanyak la yer…
Bkn aku mls hapdet..tp tenet problem ( alasan lapuk weyyyyyh! )
Ni pun aku type kat word dulu….bila tenet ok kejap…cpt2 aku cut paste n publish sblm tenet mengong lagik kan….

Tata
p/s: thanks Iza dtg braya + temankan aku yg kegersangan huhuhuhuhuhu

p/s : ini adalah entry lapuk...tlg jgn salahkan aku...salahkan tenet kat opis aku yg mengong!






2 comments:

eryati said...

salam...erk nak panggil pa ya...MAr?...bestnya awak jd MC kan...

SeMaLu SK said...

eryati....panggil jer saya MAR....itu dah cukup mesra kan :D dunia pengacaraan mmg best...tp ada juga yg tak best :D