~Tabung Semalu SK~

Friday, November 13, 2009

~Kursus dan kursus lagi~

Salam alllsss.....
ari nih aku tak masuk opis..
so skrg aku bersiaran secara langsung dr Makmal Komputer NIEW kat Wisma Sime Darby nih...
Nak juga aku hapdet kan wpun tanpa gambo..

ekceli tak der aper nak story....
cuma nak kongsi perasaan yg bosan wpun course belum mula....
asik kena g course je aku nih...tak cukup terampil agaknya....
heheeheheh

kan ker gomen kena kursus sekurang2nya 7 hari setahun...aku nih dah dekat sebulan dah kursus rasanya...nih nak kena attend lagik...kang 24-26 pun kena course lagik..
agaknya aku nih "kurang ilmu" eh?
apakah? korg jawapppppp la sndri.....

nanti dah load pic aku hapdet dgn pic skali k...

tata

p/s: aku adalah gembira!

No comments: