~Tabung Semalu SK~

Monday, November 23, 2009

~MCing 4 lawatan anak2~






















Salam allsss....


Lama betul aku tak hapdet kan....

kalau refresh asik kuar story basi tuh jer kan....

hehehehe


yer la..


ujung2 tahun nih aku agak bz....


dah ilang ke mana tah mood aku utk berblogging....


but i`m sure...tadak org nak rindu kat aku pun kan..


n tadak juga yg nak meroyan kalau aku tak hapdet blog aku neh..


so tiada kemalangan jiwa d situ yer...


no hal la aku nak hapdet atau pun tak kan..

:D

so pic kat atas tu adalah pic anak2 dr Sekolah Kebangsaan Tengku Putra , Baling....

dorg dtg utk lawatan skolah n singgah mkn mlm kat KPWKM..

aku spt biasa...MCing....MCing...dan MCing lagik...layanzzzzzzzzz


tata


No comments: