~Tabung Semalu SK~

Wednesday, November 4, 2009

~Memasyarakatkan Budaya Membaca @ Melaka~












ini antara gambo2 yg smpat aku snap masa kat melaka ari tuh..
gambo masa program nanti aku load lagi sbb aku tak amik gambo masa program....
camno nak amik gambo....aku mengacara n cbuk sepanjang majlis....kang aku curi gambo dr camera pembantu aku lah.....
korg lyn apa yg ader nih dulu k
:D
tata









2 comments:

Anonymous said...

salam..

gambar yang ada tanda salib tu rasanya tak perlu disiarkan..kalau boleh delete insyaAllah jadi lebih menarik blog sedari untuk dibaca..

SeMaLu SK said...

Terima kasih ano atas teguran, saya tak perasan pulak..main lod jer gambo tanpa pk sensitiviti org lain....alhamdulillah..sy dah delete pic tu...heppy viewing :)