~Tabung Semalu SK~

Monday, December 7, 2009

~Lama tak blogging~

Salam  allls....
lamanya  aku tak  blogging  nih...
harap  korunk  smua  sihat  eh....
harap  korg  smua  heppy....


wpun aku  tak  hapdet..aku  tgk  hit  aku  naik  jugak...
wpun  tak  byk....aku  tau ader  yg  dtg  jenguk aku...
n  aku tau  ader  gak  langau  yg  dtg  buat taik kat  blog aku..
dok  intip  cerita  aku..dok  jaga  tepi  kain aku....
ikut  suka  ko  la langau....
tah apa  lg  ko tak puas  ati....
tu  antara  ko ngan Tuhan..
antara  ko ngan aku...aku dah maafkan ko...


namo  la  story  ttg langau  nih...bikin  emosi  jer...
baik aku  hapdet  blog aku dgn  crita2  bgambar aku kan..
heheheh
maaf  eh kalau  story2  aku  tak  ikut  date....
sbb aku  hapdet  ikut  suka  jer


lagipun  pic  yg aku  transfer  ada  yg  kat  laptop aku kat umah..ada  yg  kat  pc  kat  opis..
so  aku  hapdet  mana  yg ader  dulu..
tu  la  jdnya  entry  tunggang  terbalik :D
korg  tak kisah kan...
ekekeke
oklah...
fasten  ur  seat belt!
aku  nak  post  secara menggila  nih...
huhuhu


tata

2 comments:

AmyNa said...

wsalam mar..Alhamdullillah sehat sokmo. ecehh cehh. Mar biaq la n3 tungang terbalik pun. yang penting ada bersemadi d sini utk tatapan kita d masa akn dtg..dan yang paling penting kita hepyyyy..hep hepp horayyyy!!

SeMaLu SK said...

ekekekek
itu la...
kalau nak d kejarkan entry tetiap ari...mau tak jd kejo..mkn gaji buto....
heheheh
thanks jenguk mar...
tak sabo mau berjumpa 4 mata :*