~Tabung Semalu SK~

Wednesday, December 23, 2009

~Pasar Panjang @ Temerloh~

hah....sambung  balik  entry  ke  Temerloh...
ekeekekekek
bleh plak  kejap  lompat sana...kejap  lompat  sini kan...
jgn  korg pening sama  dah la..
aku  dah  start  pening2  n muntah2  nih...
heheheh

aku  g umah kakak  aku  ari  Sabtu....so Ahad tu  la  kami nak  g  Kuala  Gandah....
tp  kakak  aku  ckp  gajah2  tu  buat  show  kul 1400....
so pagi tuh  xtvt  kami adalah  jalan2  kat  pasar terpanjang kat  Temerloh tuh.... ( betul  weyhhhh...! gila  panjang! )
mcm2  ader  jual  kat  pasar  nih....pendek kata...mak n ayah  ko  jer  tak der jual kat sini..
aku  n hubby  gila  teruja...
bkn  beli pun...syok  tgk  jer....
nampak  jer  yg  pelik2..trus  amik  gambo...
hehehehe  jakun kan  kami  muahahahahah

mknan  kat  sini  pun  punya  la  byk...syorgaaaa  kau....kuih2  yg  tak  pnh  tgk  pun ader...mcm2  addooooo  (mcm  astro plak :D )

gambo  adalah  gila  banyak...
so  aku  load  yg  sedang2  sajork  k..
mana  larat aku nak  load  smua...
kang  over  load..
korg  pun  tntu  muntah  ijo  nak  tgk  smua  kan...
jom  layan  gambo

tata






























2 comments:

wifenavy said...

Pasar ni dipanggil Pekan Sehari.. walaupun setengah hari je operasinya.. Panjangnya dalam 2 km.. Start dari sebelah Masjid sampai kat court tennis..

SeMaLu SK said...

thanks 4 ur info akak....mar tataw nama pasar nih...boh nama pasar panjang sbb pasar nih panjang giler...lenguh kaki nak bjalan :D