~Tabung Semalu SK~

Wednesday, December 30, 2009

~Perhimpunan bulanan KPWKM~

salam  olss.....
selamat  tengahari....
lewat  sket  aku  post  ari  nih  sbb  tgh  selesaikan  apa  yg  lebih  penting..
blog  letak  tepi  kejap..
hehehehe

lagipun  tak der  story mory  yg  hangat  n best  nak  citer  kat  korg  smua....
so  aku hapdet  jer  la  entry  basi  la  k ( asik2  entry basi  kannnnnnn!  )
mujur  ada  dr  tiada...tak  gitu?

heheheheh
nih  masa  aku  jd  EmCee  utk  Perhimpunan  Bulanan  kat  kementerian  aku  ari  tuh..
brapa  ari  bulan  tah.....
nyanyuk  dah aku  neh....
opssss...21/12  ari  tuh....
kali  nih  aku  berduet  dgn  Malia....
tp  sygnya...pic  kami  tak  plak  d  snap  oleh  photog...
huhuhuhuhuh
korg  lyn  pic  yg  ada  jer  dah la..
okes?

tata

dengan  Lelaki  Idaman Malaya

kak lin, wan &  sheena

da MC yg demam

jemputan mula  memenuhi ruang

menunggu  Menteri  datang

dah  datang pun yg d tunggu.....

salam...salam...

kasik  ucapan  dulu....

da  crowd

kakitangan  KPWKM

da nak balik....

da  team :D

2 comments:

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

salam kenal puan semalu.. :)
waaa, jd mc lagi.neway, sy dlu pn pernah bekerja under kpwkm..
best sgt psl dpt menteri yg sangat caring..
awak kat menara TIMA ker?

SeMaLu SK said...

hai leily....panggil mar ajer la...heheheh
hurm....dah tcungkil bakat tu...jd layankan ajer .heheheh dulu kejer bahagaian mana?mmg best...dato sri mmg sempoi....bleh gurau2 n tepuk tampar....mar kat jln dato onn.... :)