~Tabung Semalu SK~

Monday, November 23, 2009

~Tebaaaabooommmm Bas terbakar~



haloooooooo.......
huhuhuhuh
entry tak der la best mana pun.....
cuma aku yg teruja sbb kejadian jd depan mata...
nih smpat aku capture masa otway balik dr PD ke KL 15hb lepas...
kat Plus Highway arah masuk ke KL..
ala...
dekat2 dgn UPM tuh..
hurm....
gila jammed...
aku ingatkan eksiden....
tp bila tgk asap bkepul2..
aku plak yg cuak..
tgk org ramai ( penumpang bas tu la weyyyy ) smua btempiaran lari...
aku sangat teruja d situ...
tgk plak keta bomba dok padamkan kebakaran..
lagilah aku teruja :D
then aku realized...lamanya aku tak naik bas....
"abg! jom balik kg naik bas nak? " (motip apakah d situ? )
endingnya..tiada kemalangan jiwa yg berlaku..
cuma bas tuh aku rasa tak leh dselamatkan dah...
gila scarry dowhhh....
kalau tak smpat selamatkan diri camno?
rentung?
wuawuawua...
namo...namo....
tragis....
tata

~Retreat BKP at Ancasa PD~



















dah jd mcm kamus bgambar dah blog aku nih...

ado aku kesah?

asalkan smua moment leh capture n stored kat sini kan...

nak crita pun aku da ilang idea....

so gambo jer yg tinggal...

korg pun layan gambo jer la..

dia punya story...korg reka2 sndri... ( bleh mcm tuh? :D )

ini post masa aku g retreat 13-15 Nov lepas....

kat Ancasa PD....

zassssssssss....

tata

~MCing 4 lawatan anak2~






















Salam allsss....


Lama betul aku tak hapdet kan....

kalau refresh asik kuar story basi tuh jer kan....

hehehehe


yer la..


ujung2 tahun nih aku agak bz....


dah ilang ke mana tah mood aku utk berblogging....


but i`m sure...tadak org nak rindu kat aku pun kan..


n tadak juga yg nak meroyan kalau aku tak hapdet blog aku neh..


so tiada kemalangan jiwa d situ yer...


no hal la aku nak hapdet atau pun tak kan..

:D

so pic kat atas tu adalah pic anak2 dr Sekolah Kebangsaan Tengku Putra , Baling....

dorg dtg utk lawatan skolah n singgah mkn mlm kat KPWKM..

aku spt biasa...MCing....MCing...dan MCing lagik...layanzzzzzzzzz


tata


Friday, November 13, 2009

~Kini dia kembali bersamaku~

salamss.....

wuawuawuawua...
mcm best jer tajuk entry aku kan...
tah la..
prasaan nih bcampur2 sbnrnya....
heppy ader...sebak pun ader....
huhuhuhu


hubby aku dah balik...dia dah abis kursus..
alhamdulillah..
setelah hampir 6 bln dia tinggalkan aku utk mengejar cita2 dia sebagai seorang PELAUT...
akhirnya dia kembali ke rumah utk bsama aku....

Thanks Allah...

tata

~Kursus dan kursus lagi~

Salam alllsss.....
ari nih aku tak masuk opis..
so skrg aku bersiaran secara langsung dr Makmal Komputer NIEW kat Wisma Sime Darby nih...
Nak juga aku hapdet kan wpun tanpa gambo..

ekceli tak der aper nak story....
cuma nak kongsi perasaan yg bosan wpun course belum mula....
asik kena g course je aku nih...tak cukup terampil agaknya....
heheeheheh

kan ker gomen kena kursus sekurang2nya 7 hari setahun...aku nih dah dekat sebulan dah kursus rasanya...nih nak kena attend lagik...kang 24-26 pun kena course lagik..
agaknya aku nih "kurang ilmu" eh?
apakah? korg jawapppppp la sndri.....

nanti dah load pic aku hapdet dgn pic skali k...

tata

p/s: aku adalah gembira!

Wednesday, November 11, 2009

~Ngidamkah aku~









Salam oolllsss....
camner tajuk aku tuh?
gempak tak?
korg jg over excited ok..
aku bkn pragnant n ngidam doyan ok...
itu sekadar tajuk shj...
aku tingin sgt nak mkn buah doyan...
ni smua gara2 MYNA la pandai sgt post entry dia mkn doyan puluh2 biji....
trus aku pun rasa mcm nak mkn doyan...
aku nih sbnrnya bkn penggemar durian....
kadang2 bau dia pun leh buat aku muntah ijo....
tp smlm aku beria2 sgt....
dlm demam2...
aku gagahkan diri drive cari doyan....
akhirnya di celah2 Jalan Raja Alang, Kg Baru...aku lempiaskan apa yg aku inginkan :D ( ayat mcm hareeeemmmm )
byk weyh doyan kat situ...
aku mkn 2 bijik k..
amik ko..
yg tak pnh2 mkn doyan tetiba mkn 2 bijik sorg2 kan...
ada aku kesah???
ekekekeke myna...ni smua gara2 ko lah..
saper soh bangkitkan napsu serakah aku.... :D
oklah...itu jer nak bgtau....
best wwooo dpt mkn bnda yg kita teringin@ idam...
puas tak terhingga.....
:D
tata

Monday, November 9, 2009

~Hari Inovasi KPWKM 2009~







































salam alllsss......
muntah la korg tgk pic ajer kan...
korg bg caption sndri la eh..
pastu reka la crita sndri bdasarkan gambo2 d atas..
ok yer murid2..
ekekekeke
tata