~Tabung Semalu SK~

Friday, March 26, 2010

~1st time jwb tag~

muahahaha...
punya  kecoh....
org  leh  dah  800  muka surat  jwb  tag kan.
aku  baru  1  kena  tag  dah  gelabah....

tgk  kat  chatbox  tu...
aiseh! nisa  tag aku daaaa....
okes....
tak per...
aku  try  jwb  k...

1. Adakah anda rasa anda HOT..?
aku  memang tersangat  hot.....pagi  aku  hot..petang aku  hot...mlm  lagi aku  hot..bila aku  kot..aku pasang kipas  kuat2  sebab  umah aku tak der  ekon...so..aku dikira  hot  la kan?  muahahahah

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang?

3. Cerita pasal gambar ini?
masih  dalam wedding  mode...inilah  wallpaper  utk  pc  opis...ini  gak  wallpaper  utk  laptop kat  umah....setiakan  aku...hehehehe  miss my  hubby!

4.kali terakhir makan pizza?
erm....2  bulan  yg  lepas  kot...dgn  BFF  aku  Iza....memula  sajer  jln2...pastu  saje  je  nak abiskan duit..masuk pizza  mkn  smpai lebam :D

5. lagu terakhir anda dengar?
Puaskah  - Waliband....inilah lagu pertama  n  terakhir aku  dgr  sbb lagu nih la aku  dok ulang2  smpai  staf2  aku  dah  muntah ijo  dgr  tetiap ari... :D

6.Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?
sambil  kol  staff aku tanya  ttg  tugas  dia  nih..
sambil  type  surat  panggilan  latihan  utk  koir  kementerian...pendek kata...ada  la  aku  wat  2  3   kejer  sesambil  jwb  tag nih...

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?

kak  miza ( kwn2 uitm machang)
mar( kebanyakan org)
ajiah ( kwn2  sek men che tom)
kak uda ( adik beradik panggil)
makteh ( anak2  sedara  panggil)
ayang ( hubby  panggil)

8. tag lagi 5 orang siapa ye nak tag nie...

1. Azreen Salfina
2. Epi Rafeeza
3. Lyn  Mustafar
4. MynaAmir
5. Fiza  Razak

9. siapakah orang no.1 pada anda?
dia  keja  Bank  Negara  Malaysia, ada  baby  boy nama  Ryan....laki dia nama  Napie....BFF yg happy go lucky!




10.katakan sesuatu kepada orang no.5
opismate....hubby  dia  polis....dia  comel n chubby....kita  sama2  usaha  moga  dkurniakan  cahayamata  k :D
11.no.3 ada hubungan dengan sape?.
ada  hubungan  dgn suami  dia  la...apa  punya  soalan... :D

12. bagaimana pulak dengan no.2..
tgh  peknen  anak  ke  2...baby  boy  dia  sgt  cute! hubby  dia  navy  gak...dia  buat  bizz  tudung online...
13. Kata-kata cinta untuk orang no.4
gila  hapo nak bg kata2  cinto...
kato2  semangat  leh  la  bg..
myna...kita  sama2  usaha  k..tntu  1  hari Allah akan mendengar  doa  kita....


14. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang tag anda
-mummy  2  be...
-lisa namanya
-jeff hubbynya
-nikah 9/9/2009 ( btul kan?)
-chubby  dan  comel  sgt!


okie...sudah jawab semua soalan...sila jawab pada yang kena tagged...

tata

No comments: