~Tabung Semalu SK~

Monday, March 1, 2010

~Kembali dengan 1000 kenangan~

Salam olllsss…..

Ader ker yg windu aku weyyyyy?
Heheheheheh
Kasik la can aku prasan diva jap eh….
Verangan yg ketiadaan aku akan dirindui ramai…..
Yarkkksssss ( muntah ijo! )


I`m back!
Penat mmg penat…tp dek kerana sygkn cuti aku yg sikit tu..
Aku gagahkan diri gak dtg kejer nih….


Hurm…
Hatiku masih d Swak…
Masih ternampak2 kelibat mak mertua n pak mertua aku dok melintas2 depan aku..
Masih terbayang2 keletah anak2 buah hubby aku yg sentiasa menghiburkan hati aku smpai tak kering gusi….masih terdengar2 gelak tawa dan gurau senda dorg smua….
Masih terngiang2 rentak lagu poco2 dan kami sama2 menghayunkan kaki mengikut rentak sambil bergurau manja….


Rindu mak
Rindu apak
Rindu nak BBQ
Rindu nak poco2
Rindu mkanan swak
Rindu bahasa swak
Rindu smua ttg swak!
Hurm..
Dah jd ayat novel plak kan….
Nothing…juz damn miz them….


Kang bila aku dah tak bz aku akan hapdet smua story kat Swak slow2 k..
Gambo pun punya byk smpai hang laptop aku…tpaksa la plak transfer dlm external harddisk
Bila dah transfer smua nanti leh la hapdet kamus bgambar aku neh….
Oklah korg..
Kejer byk ni…..
Cuti sminggu la katakan….
Smpai aku nak letak tgn pun tak der dah ni..
Meja pun tenggelam dgn surat2 n buku2…
Caw cin caw……


tata

1 comment:

fikaryna said...

ryna windu..huhu..dah puas cuti smbg keje plak..hik2..