~Tabung Semalu SK~

Friday, March 26, 2010

~Selamat Hari Jadi Suamiku~

entry  special dedicated  utk En hubby....
23/3  lepas  adalah  buffday  hubby aku  yg ke 31...
so  kasik  suprise  kat  dia..
tataw  nak buat apa..

so  juz  buat  yg  lite2  sajork....
balik kejer...
p  kedai  kek..
beli  kek  pastu zassssssss  pegi anto  kat  kedai mkn  yg slalu kami mkn  tuh (kedai  fevret hubby)
dekat jerk  ngan umah
so...kawtim lebih kurg  dgn tokey  kedai  tuh...
nasib  baik dorg  pun  excited  gak nak mengsuprisekan hubby aku...set!

aku drive  balik umah...tgk  hubby  dah  tunggu kat  tingkap...
masa hubby turun kat keter....buat  muka  letih...
kasih  real  sikit...kunun balik lambat  sbb  jem  la kununnya  jln....
so hubby  ckp...

ayg mcm letih jer...kita  mkn luar  la..tak  yah  g jejauh..mkn kat  kedai  depan tuh jer k...

aku  plak  jwb....

erm..yer  lah....penat la bang...jln jammed....mkn luar la  eh... ( muahahhah.....mangsa  dah mkn umpan )

heheheheh

smpai jer sana...order  mcm  biasa...mkn2...bincang2..borak2..gelak2.... (  yg org  kedai tuh  dok  gelak2  n  kasi hint  yg  smua  beres ..heheheheh  )

abis  jer  mkn....smbil  dok  ilex2  sat smentara nak bayo....org kedai tuh  dtg....bwk kek  dgn lilin dok menyala  lg uuuuuuuuu..............
letak depan hubby.....kelako  btul tgk  respon hubby..

eh...eh...eh....saya  tak  order...salah  org  kot....

muahahahahah
lawak tul la  dia.....dan2  tu gak  aku  pegang  tgn dia....

abg...happy  birthday...moga  di panjangkan umur dan di murahkan rezeki...moga kita  beroleh kebahagiaan berpanjangan....

heheheheh
trus  hubby  mcm  pandang2  aku  mcm  blur...pastu dua2  belah  tgn tutup  muka....muahahhah
aku tau..hati lelaki  dia  tgh  menangis...terharu  la  tuh kan...( mlm tuh...hubby bisik kat aku...nasib baik abg lelaki...kalau tak..dah lama abg menangis  dgn kejutan2  istimewa  dr ayg )
alhamdulillah..
berjaya  gak aku  suprise kan  hubby...

kepada  tokey kedai n adik2 kedai tuh..thanks  eh ( wpun aku tau korg bukan baca  pun blog aku nih kan :D )

Istimewa untuk suamiku
SULAIMAN BIN KAMAR



SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN YG KE 2131
tata

da bday cake
da  bday boy
suka  plak dia :P
bln depan bday ayg plak k bang :D

4 comments:

♥ shiMawar ♥ said...

wa..so sweet mar.............
msti ur hubby senyum smpi ke telinga..
tmpg gembira dgn kebahagiaan both of u.. :)

SeMaLu SK said...

terima kasih shima...heheheheh
senyum memanjang dia...terima kasih yer...doa2kan kami...mar n hubby pun doakan Shi yg tbaik.. :D

Wanie said...

Sonok la wife yg celebrate kasi kek...
Happy besday tuk hubby Mar dan untuk mar juga..Semoga kekal sampai ke akhir hayat...

penahatiku83 said...

salam... blog walking...

sweetnya kak mar... huhuhu....