~Tabung Semalu SK~

Thursday, May 6, 2010

~Aksi panjat-panjat~

muahahahaha.....
apa  kat  kepala  korg?
pemanjatan  jenis  apa  yg korg  fikirkan sekarang?
ekekekeke
korg  mmg  tak  bleh  blah  arrrr.....

ni  entry  ttunggak  yer  adik2....
bila  dok  godek2  pitcha  folder..tgk  ader  pic  nih..then  teringat yg  lom buat  entry  ttg  pic nih..
so..
wpun da  lama...
nak jugak aku  post...
kurang2  ader  gak  story  kan.
tak  la  blog  aku  ni  bsawang nak tunggu  aku  hapdet  benda  baru  je  semedang...

nih masa  hubby  aku  dok  panjat2  nak  pasang  reiling  tingkap..
yer  la kan..
nama  pun  dok  umah sewa..
so  ala  kadar  jer..
dulu  pakai  tali  jer  langsir  umah aku  nih...
pastu  langsir  dia  pun  pakai  yg 2nd hand...yg  umah lama  kakak  ipar  aku..
mujur  ada  org nak  sedekah  n kesian kat aku kan...

tapi  ni  dah pakai  langsir  baru  dah..
beli  kat  serikin  masa  balik kawen  ari tuh..
punya  lama  beli..
tak pasang2....
last2  baru  dapat  hidayah  utk pasang..
hehehehe

jgn la  korg  dok  compare  umah korg  yg  deco mcm  umah  impian  dalam anjung  seri  tu  yer..
umah aku  nih flat  jer..
teratak  buruk bak kata hubby aku...
heheheh
walaupun  umah kami kecik..tapi kami bahagia di  dalamnya  ewahhhhhhhhhhhhhh.......  :D

haaa.....inilah  langsir tingkap aku  yg  buruk itu
ini plak  di ruang tamu...
tutup mata  yer adik2..18SX  nih muahahah  dah  start  panjat2  dah  :D
tah apa  la  dia  kelebek tuh...mulut  tak abis mbebel...
tadaaaaa....bertukarrrrr!  tantik nyewww...
dah siap pasang reiling n langsir...siap ader munger  matahari lagik... :)

tata

No comments: