~Tabung Semalu SK~

Wednesday, April 28, 2010

~Inilah yang terjadi~

inilah  yang  terjadi....
bila  badan  dah tanak  lagi kawan  dgn otak....
bila  datang  5  perkara  sebelum 5 perkara....
bila sakit  dah  immune  dgn ubat...
inilah  jdnya....

Terima  kasih Ya  Allah....
Alhamdulillah.....moga  gugur dosa2  kecil aku  selama ini....
Terima  kasih  suami..yg  menjaga  sihat dan sakitku...
Terima  kasih  pd  keluarga...yang memahami  dan  sntiasa  ada dcc...
terima kasih pd  smua...atas doa  dari  kalian...
TERIMA  KASIH...

tata

p/s: Bengkak tonsil = MC  2  hari






Monday, April 26, 2010

~Double Award~

jenguk sana...
jenguk sini....
jeng..jeng..jeng.....
saya  dapat  ini




dari  saper  kedua2  award  nih?
sila  klik  di sini ya  kwn2....
Thanks  sgt2...
tak  lupa  ryna pd mar  yer....
moga  happy  sokmo...

so award nih mar  kasi  plak pd......












Sudi2kanlah amik award  yg tak seberapa   nih  eh :D

tata

~Gift yang tak disangka-sangka~

hoih!
masuk  opis..
atas meja  ader  parcel....
dr sapa?
apa  isinya?
huhuhuhuhu
hati adalah  cuak...
tp  gembira  sebenarnya...
adiah  bday akukah itu?
owh...
sila  rujuk  ini
~Kasik Adiah sama dia~

neway....
thanks  B  sbb  kasi  gift  nih...
i  heart  it  so  mucchooossss!
luv  u B
miss  nak  gather2  mcm  dulu...
miss  Azim too!

tata

bungkusan? slip gaji?
pengirimnya....
Telekung 4rm Bukit Tinggi  maybe :D
rantai  cantik oso...
bingkisan hati
da  sulam2  is  so  chantek! Thanks  B...

~Bertemu sahabat maya~

dah  lama  dok plan nak jumpa...
tp  ada  jer  aral  yg melintang...
dia  org kedah..aku  pun org  kedah...poyo2  dok plan  nak jumpa  bila  balik raya....
sbb masing2 mencari  rezeki d tempat  org....
dia  keja  di sabah..
aku  d  KL...
tp  asik dok jumpa  kat  blog n FB  jer..
kdg2  sempat  borak2  lepas  rindu kat  YM...

tapi baru2  nih aku  dah  berjaya  jumpa  dia..
kebetulan dia  berkursus  di KL...
dok plak kat  Vistana  Hotel..
bleh kata  dekat  la  dgn umah aku....
so...
harus  gegas  g  jumpa  dia..

dia  plak  kebosanan  kat  bilik...tataw  nak  g mana..
kunun nak  ke  Chow Kit..
tp  tataw  jalan..
so  aku  offerkan diri  bawa  dia ke sana...

siapa  dia  sahabat  maya  aku tuh?
tadaaaaaaaaaaaa
AmynaAmir
hubby  dia  pun  navy...tp kat  semporna...
so  bila  sama2  hubby  org laut  nih..
byk la  yg  di kongsi bersama...

thanks  myna  sbb  sudi  jumpa  mar...
i soooooooooooo  happy!
luv u.

tata

P/s: kim  salam kak  riena (eh  betul  ker namanya?   ) sekali yer :)


camwhore  dlm kete :P
jom...jom...nak g jumpa kekasih ati :)
myna : semalu : kak riena
hubby  jd  tukang amik gambo
myna : semalu : SK
gelap la pulak....
gedik2
budak nih tecik jew :D

~Amazing i-City~

korg  da  pegi?
aku  pun da  pegi....
dek kerana rasa  jeles kat  kwn2  yg  da  pegi....
rengekan aku  kat  hubby  berjaya!
smpai  gak  aku  kat  tmpt  lampu2  nih...
honestly! Cantik sgt!  smpai  terkedu....
layan gambo k

tata

Monday, April 19, 2010

~Sengal-sengal belaka!~

bila  dpt  jumpa  ramai2  nih
mulalah penyakit  sengal  dtg..
masing2  buat  perangai...
mcm  hampeh...
tgk  la pitcha2  nih...
pakai  tibaiiiiiiiiiii  jer
bukan  kira  org  lalu lalang..
mata2  yg  memandang..
asalkan  dpt  posing...
kalahkan model terlampau :D

layannnn...

tata

~Kami @ Pameran Keranda~

Salam  olllsss.....
kan  ker  2 minggu  aku demam  panas  yg  teruk...
so  mak  aku  dah  worry..
sanggup  dia  naik  bas  utk  dtg  tgk  anak angkat kesayangan  dia  nih....
elok  jer  mak  dtg  ...
trus  demam  aku  kebah  weyh...
hehehehe
itulah  penangan  aura  mak aku....

kebetulan mak  dah ader...
aku  pun  dah  sihat  sikit2....
so  kami berjalan2....
hubby  cdangkan  g  muzium negara..
sbb  dia  nak  tgk  keranda emas  yg  heboh  kuar  tv  tuh...
kebetulan  lagi...
adik  kembar  aku (wit n nana)  n  anak s edara  aku  yg  kembar  tu ( shahirah  n  shahizah)  pun  ader  sekali..
so  sgt  lah  meriah...
kalau  slalu  mcm  nih...kompom  aku  tak  demam  lagi..
hehehehe

tata

p/s: En Hubby...bwk la  saya  jln2  selalu :D