~Tabung Semalu SK~

Monday, February 21, 2011

~Ais Kacang Gunung Jerai~

Owh...ini  adalah  entry  lama...walaupun  lama  masih  gak  nak  post  sbb  sgt  best  ini moment...
apa  yg best  kwn2? sila  rujuk  tajuk di atas....
yaaa.....
hubby  bawak  mkn  ais  kacang  GJ  ni lagi....
sangat  nangissssss (tiru  ayat  Zie).....
tak  sah  kalau  balik  kg  tak  pegi  mkn kat  sini....
masih terasa2  kat  tekak  ni...kena  plak  mkn time  panas2..
perghhhh...mmg  mengiurkan...
huhuhuhuhu....
kalau sesaper  nak  g  cari  Ais  Kacang  GJ  ni...sila  pegi  ke  Food Court Pantai  Merdeka, Kedah....
haaaa....org2  belah  utara  tunggu  apa  lagi...pakat  p  serbu  lekaih...heheheh
kasi  korg  terliur  jap....
tgk  rupa  pun  dah nangis....uwaaaa...nak..nak...

hubby  yg  teruja....

1 for u...1  for me...tamak kan....

wifey  yg nak interprem jugak...

habis  kauuuuuu......

nampak  signboard tu? gerai no 13  tau...

banyak  tmpt duduk  dia...smpai ke luar2...

p/s:ini  adalah  promosi  ikhlas  tanpa  bayaran :P


5 comments:

princess said...

SEDAP TU...

SeMaLu SK said...

mmg sedap..heheheh bila atien, madee n sara nak dtg kg akak?

siti nurkhijah said...

kat pantai merdeka rupanya, cy ingat kat atas gunung jerai tu...
ct dah lama tak p jalan2 area blah sana..

ieda said...

salam...apasal akak tak perasan kedai ni eh???kena visit sekali lagi nie...thanx for sharing.

btw...tgk tajuk..ingatkan kat gunung jerai.

SeMaLu SK said...

salam kak ieda....hehehe...terjah jgn tak terjah...mmg nama dia ABC Gunung Jerai...tp lokasi jualannga kat foodcourt Pantai Merdeka....kedai no 13 tau..kedai lain tak sedap...