~Tabung Semalu SK~

Tuesday, March 29, 2011

~Pekasam untuk tempahan~

Assalam kawan2....
nak amik kesempatan  ni  nak  war2kan....
sesaper  nak  oda  pekasam  kampung  made...siap perap  dalam  guri (mcm tempayan..org  kedah  panggil guri)....plz  place  ur  order  kat  ruangan  komen  k...or  kalau nak tanya apa2  bleh  YM aku
akumischa@yahoo.com
atau  kol aku
0124845319
tiada  penghantaran melalui  pos  atau sebagainya...
nak kalu....kita  jumpa  kat  mana2  area  keramat, setiawangsa n sekitar  KL...
pekasam  ikan  talapia  ya  kawan2....sangat  lemak....ikan2  lain  buat masa ni  tak ader  stok  sbb org kg tak  turun  bendang...ujan memanjang.....
harga bergantung kepada  saiz  ikan....nak tau  lanjut...tanya  aku daaaa....
sila  buat  order  sebelum hari Jumaat 1/4/2011 sbb aku nak balik amik  stok ari sabtu...

eh..korg  kenai ker  pekasam  tu  lagu mana?
jom layan gambar  dr  google....

ni kalau lom  goreng

kalau dah  goreng + bawang + cabai melaka + limau ..pergghhhhh  sedap wa cakap luuuu

2 comments:

zuwaidah said...

tup tup timbul dah jual ikan pekasam pulak..heheheheh sedap tuuuu...

Amyna said...

Perghhh!! memang layan mar. makan dengan nasi panas².

Myna kat sini telan² air liur jerk... kui3x.