~Tabung Semalu SK~

Monday, January 31, 2011

~Ahli baru keluarga kami~

Erm.....
nak  pekenai ahli  baru  fmly  kami....
Lom  bg  nama....kang  dah  pilih nama...aku  announce  len  eh....
alhamdulillah...moga  Allah  murahkan  rezeki  kami suami  isteri....Alhamdulillah...
Si  Nightmare...dah let  go...bersama  linangan airmata...byk  sungguh  jasa  si  Nightmare....
Jodoh  kita  smpai  sini  jer  Nighmate..moga  baik2  dengan  tuan  baru  k syg...

p/s: Ukur  baju  badan sendiri  temanya....

Friday, January 21, 2011

~Selamat menjenguk dunia Irfan Aryan~

owh...hepy...
sbb kakak  aku da  bersalin..
baby  boy...nama  seperti  tajuk..**abaikan 3 perkataan awal**
sgt kecik...
sgt  cumil....
anak sedara  aku  yg ke  14..
anak aku?
kalau  ko  brani..tanya  la..muhahaahaha
kasi  up  gambo  aryan  buat  tatapan  kwn2...
:D

tata

Irfan Aryan

ini bukan mak bapak  dia

tumpang  pegang  bb  org

tecitnya!

Friday, January 7, 2011

~Cari perbezaan~

heheheheheh...
kunun  nak  buat  teka teki teka tekuk..
tp tak menjadi....
saja  nak soh  korg  cari  perbezaan  gambo kat  bawah ni..
segarkan mata  dan minda  yg  mengantuk  petang2  yg sejuk nih..
tapi  tak  dpt  adiah  tau...
cuma terimalah "muah muah" kat pp korg  yg gebu tuh  sbg tanda persahabatan kita di alam maya...
tapikan.....aku  tak  paksa  korg  cari  perbezaan tu...
kalau ada masa free2...bosan2...buatlah  k..

ni raya thn 2008

ni plak raya  thn 2009

haaaa......ader perbezaan tak selain dr  warna  tema  baju?


~Hepy holiday kwn2~

ewah..tetiba  jer  hepy  holiday kan...
mcm tu lah mood  ari Jumaat....
dok  teringat2  dah  apa nak buat  ari sabtu n ahad kan...
inilah minggu last aku bleh holiday  dgn  riang gembira  sbb minggu depan aku  dah  start  kelas....
huhuhuhuh
bermulalah  semester  baru utk aku....
jd  student  balik la... ( kejer  tetap kejer  tau... )
setelah berjimba2  dan bsyukur  lepas  sem lepas dgn 3 pointer  lebih...Alhamdulillah..
hrp sem ni  pun aku lepas  dgn jayanya...

Selamat Berhujung Minggu  kwn2..

kawan2  kelas aku Sem lepas..korg mmg  best

menatang  yg buat aku  geli
tata

Thursday, January 6, 2011

~Doa untuk MAK~

korg!
mak  aku tak sihat...demam  dah  lama  tanak kebah2...
sedih la bila  kol mak  n dgr suara mak yg tak bmaya tuh..
cepat jer  airmata nak mengalir....
kalau dekat dah lama aku balik...
tp apakan  daya...
jauh d perantauan...dgn  bebanan  tugas  lagi...
hurm...
kwn2..
korg  pun  tolong  doakan  sekali MAK  aku  yer....
lagi  byk  doa  lagi  cpt  MAK  aku  sihat...
harapan aku mcm  tu  la...

"...mak...cepat  la  lega....makan la  sikit.....jgn blapar....pastu mkn ubat k...kalau  mak tak mkn mcmana mak nak baik  cepat....org  syg mak  tau....tak bleh la  dgr  sora  mak yg tak bermaya  tuh...cepat  la  baik makkkkkk...."

org  syg mak  sgt2.....cpt  la  baik makkkkk  :(

nak mak sihat  n ceria  mcm  dulu2...rindu nak  bekelai  dgn mak....

Tuesday, January 4, 2011

~Tumpang gembira~

nama  pun  TUMPANG  gembira kannnnnnnn....
so  gembiranya  40%....
sedihnya  60%...
uwaaaaa.....

tahniah  buat  kwn2  yg  preggy  pada  tahun 2011....
( tahniah kak  oja )
doakan  aku  dikurniakan juga  rezeki  yg  satu  tu  k...
tp  sebenarnya  pasrah  jer  sbb  rawatan  dgn  HUKM  belum habis...
masih  belum desperate...
mungkin Allah  nak  bagi  aku n hubby  manja2  lagik :D
( pujuk  hati  sndri )

tata

Monday, January 3, 2011

~Selamat Tahun Baru 2011~