~Tabung Semalu SK~

Tuesday, March 29, 2011

~Pekasam untuk tempahan~

Assalam kawan2....
nak amik kesempatan  ni  nak  war2kan....
sesaper  nak  oda  pekasam  kampung  made...siap perap  dalam  guri (mcm tempayan..org  kedah  panggil guri)....plz  place  ur  order  kat  ruangan  komen  k...or  kalau nak tanya apa2  bleh  YM aku
akumischa@yahoo.com
atau  kol aku
0124845319
tiada  penghantaran melalui  pos  atau sebagainya...
nak kalu....kita  jumpa  kat  mana2  area  keramat, setiawangsa n sekitar  KL...
pekasam  ikan  talapia  ya  kawan2....sangat  lemak....ikan2  lain  buat masa ni  tak ader  stok  sbb org kg tak  turun  bendang...ujan memanjang.....
harga bergantung kepada  saiz  ikan....nak tau  lanjut...tanya  aku daaaa....
sila  buat  order  sebelum hari Jumaat 1/4/2011 sbb aku nak balik amik  stok ari sabtu...

eh..korg  kenai ker  pekasam  tu  lagu mana?
jom layan gambar  dr  google....

ni kalau lom  goreng

kalau dah  goreng + bawang + cabai melaka + limau ..pergghhhhh  sedap wa cakap luuuu

Wednesday, March 23, 2011

~Selamat Hari Lahir Chentahatiku~

Bismillahirahmanirrahim...

Ya Allah Ampunilah daku
Ya Allah Ampunilah suamiku dan keluargaku yang tercinta.

Ya Allah berikanlah kejayaan pada suamiku di dunia dan diakhirat.
Ya Allah takutkanlah dia pada Mu.
Ya Allah jagalah anggota badannya dari segala jenis maksiat tidak kira kecil atau besar.
Ya Allah jadikanlah isterinya ini seorang yang menyenangkan hatinya.
Ya Allah berikanlah dirinya kegembiraan dan ketenangan bila bersama ku...

Ya Allah jagalah kami sekeluarga dan sesungguhnya penjagaanMu itulah yang amat kami perlukan Ya Allah yang Maha Besar dan Maha Kaya. Ya Allah kasihanilah kami...

Amin...

SELAMAT  HARI  LAHIR ABANG....


Pic bday hubby thn lepas...