~Tabung Semalu SK~

Tuesday, October 25, 2011

~Happy 3rd Engagement Anniversary~

wah....kelassssssssss  kau  Maria....
hahahaha  btunang  pun nak anny  bagai kan...
mcm la kau tu artis kan...

tp kan..ader aku kesah...
syok jer  wat  suprise kat Chentahati..
hahahah

apa  suprisenya?
tunggu next entry...sbb  pic  lom upload  lam pc...
yg penting....mabeles n berbaloi2....

layan pic 3 tahun lepas nih dulu  eh 
:D
<3 <3 <3




Wednesday, October 19, 2011

~Wordless Wednesday 14~

Wednesday, October 12, 2011

~Wordless Wednesday 13~

Wednesday, October 5, 2011

~Wordless Wednesday 12~

Monday, October 3, 2011

~Kenapa eh? Spam ker haper?~

weyh.....
kenapa  dgn blog aku  ni  eh...
asik direct  p  fleedy.com ni
menatang  hapa tah  fleedy  tu aku  pun tataw....
ramai  dah  kwn2  dok tanya  knp  x  leh  bukak  blog aku...

pastu  td aku  tgk blog amrul+nana=damia  pun ader  post  ttg  gambo2  entry dia  ilang...
knp  eh?aku da  tuka  pword segala....takut  gak  kang  terdelete  ker haper  ker  blog kesayangan aku nih...saper2  otai blog...tolonggggggggggggggggggggg  saya....uwaaaaaa... :((

~Alhamdulillah...Terlepas satu beban~

tataw nak  describe mcmana....
tp yg utama...syukur....
terlepas dah 1 beban slama  ni....
hahahahha
korg  mesti pelikkan..beban  apa la  yg  aku  pikul  tu kan...
tadak la beban sgt  pun...tp  kalau tak der benda  yg satu nih...alhamdulillah....lapang  sikit  dada....
yahooooo......dah  abis  bayo 1st car....my kenari  tersayang...n  dah let go pun keter tu sbb da tuka kpd Mr Reddish....
memula syg  gak nak let go kenari tu...
yer la kan....
aset  pertama yg  dbeli apabila bgelar penjawat awam...
neway...alhamdulillah...perancangan Allah  pd  aku  adalah yg tbaik...
Thanks  Allah...
Kaulah  Yang Maha Mengetahui.....

luv u My Nightmare  <3