~Tabung Semalu SK~

Wednesday, December 19, 2012

~Kekok plak~

Da lama sgt tinggal blog ni...da lupa camno nak post story..ni pin godek2 n try post guna tab.... Kang nanti2 la blajo bab post guna gadget ni....org lama...mana reti pakai android bagai ni... Korg jgn serik singgah eh...hehhehe

Wednesday, October 24, 2012

~Alhamdulillah~

Blog dah x der spam....alhamdulillah...selama nih malas jer nak update blog dek kerana benda alah spam ni la..kalau masuk blog mesti dia direct pegi fleedy.com...tah kenapa tah... lama gak tinggal blog ni bsawang jer....tp bila tgk skrg dah ok.... nak start balik la blog...heheheh...tah istiqamah ker tidak.... tgklah kalau tak bz sgt adalah entry yer... eh ader lagi ker yg follow blog ni? ada lagi ker yg ingat dgn saya? oklah smua...mulakan hari dengan senyuman k :) tata

Thursday, September 20, 2012

~DOAKU UNTUKMU SAYANG~



Untukmu Suamiku...
Doaku sentiasa bersamamu...
Miss u much!

Wednesday, September 12, 2012

~Baru~

Inilah tempat saya mencari rezeki yang baru :)

Monday, September 10, 2012

~Bersawang~

Dah lama tak menulis kat sini...rasa kekok pula...hurm..masih ada ker yg mengikuti blog picisan aku nih...hahahahha perasan sorg2 kan.... Hope lps ni makin rajin la menulis sbb dah btukar angin ke tempat baru..dgn kehidupan serba baru....alhamdulillah...walaupun tpaksa bjauhan dgn Chentahati.....jarak tak pernah lunturkan kasih syg kami..insyaallah....jauh itu rindu!
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin :) (masih dlm bulan Syawal kan?)

Wednesday, May 16, 2012

~Tempat baru~

Betul kata org...lain padang lain belalang... dulu kat KL lain cara hidupnya.. skrg kat Kedah...lain juga cara nya... apa2pun..alhamdulillah....d mana jua aku d tempatkan....amanah tetap amanah... berjauhan dari Syurgaku.... Demi Allah aku rindu... Tp demi Allah juga aku redha...kerana hanya Dia yang tahu segalanya.... Moga percaturan hidup ini...membuahkan bahagia berpanjangan.... Isteri Sulaiman Pusat Sains Negara Cawangan Wilayah Utara

Thursday, April 26, 2012

Testing Untuk Manual Blogger

Sila abaikan post ini kerana ini hanya latihan bagi Manual Penggunaan Blogger sahaja. Maaf atas kesulitan. Terima Kasih.

Tuesday, March 27, 2012

Menyayangimu - Saleem ~Lirik~

~Harus le hapdet~

masih dalam kursus media sosial...so
harus la  hapdet kan...
saja2  jer hapdet...dgn harapan spam  fleedy.com tu  pegi jauh2...jgn ganggu  blog saya  lagi...
kwn2  ader bleh assist  ker camno nk buat  dgn spam ni...
Tq for reading...


tata

Monday, March 26, 2012

~Kursus Social Media~

Ari ni attend kursus seperti di atas...
blajar ttg facebook...twitter..blog...wordpress..mcm2....so ari ni ada motif kenapa aku update blog....kunun nak aplikasikan apa  yg penceramah ajar....

rasanya lama gilak aku tak hapdet sbb bosan dgn blog aku yg kena spam ker hapa tah,,,asik la  direct p fleedy.com kalau bukak..
kenapa  eh?
sapa bleh tolong ajar mcmana nak buang jauh2  fleedy.com ni?

tata  kwn2...

Monday, February 27, 2012

natana - kim bum soo (secret garden OST) lyrics