~Tabung Semalu SK~

Tuesday, March 27, 2012

Menyayangimu - Saleem ~Lirik~

~Harus le hapdet~

masih dalam kursus media sosial...so
harus la  hapdet kan...
saja2  jer hapdet...dgn harapan spam  fleedy.com tu  pegi jauh2...jgn ganggu  blog saya  lagi...
kwn2  ader bleh assist  ker camno nk buat  dgn spam ni...
Tq for reading...


tata

Monday, March 26, 2012

~Kursus Social Media~

Ari ni attend kursus seperti di atas...
blajar ttg facebook...twitter..blog...wordpress..mcm2....so ari ni ada motif kenapa aku update blog....kunun nak aplikasikan apa  yg penceramah ajar....

rasanya lama gilak aku tak hapdet sbb bosan dgn blog aku yg kena spam ker hapa tah,,,asik la  direct p fleedy.com kalau bukak..
kenapa  eh?
sapa bleh tolong ajar mcmana nak buang jauh2  fleedy.com ni?

tata  kwn2...